Retur- och återbetalningspolicy

Retur- och återbetalningspolicy

Retur & Ångerrätt
För privatpersoner tillämpar vi distans- och hemförsäljningslagen samt konsumentköplagen. Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet av varan. Du som kund står för returporto och ansvarar för skador som kan uppstå under transporten tillbaka till oss. Vi föreslår att du skickar returen så att den går att spåra då du som kund ansvarar för att försändelsen kommer i retur till oss. 
När vi godkänt att produkten är i väsentligt oförändrat skick så återbetalas pengarna för hela ordervärdet senast inom 20 dagar. Viktigt är att du skyddar returen noga då produkten måste vara i nyskick när den inkommer till oss.  Ångerrätten gäller inte om varan är använd, skadad, eller på annat sätt modifierad. Öppnade och/eller använda hud eller hårvårdsprodukter återtas inte pga. sanitära skäl. När du skickar tillbaka produkten är det viktigt att du skickar med ditt ordernr, namn, adress och postnr. Samt skriver att du önskar göra ett återköp.
Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas till oss via epost inom skälig tid.
Returadress: Blossom - kropp & själ, Karlsgårdsvägen 1, 922 32 Vindeln